Kontrak Pemeliharaan Preventif

Pelbagai faktor diambil kira apabila kami mencadangkan kontrak perkhidmatan untuk kumpulan anda. Faktor seperti beban berenang, landskap dan dedaunan di sekeliling kolam, saiz kolam dan kuantiti kemudahan yang berkaitan. Ini akan menjejaskan waktu kerja yang diperlukan, jumlah jenis bahan kimia kolam yang betul digunakan, serta permintaan sokongan pengurusan. Kami hanya mahu kolam anda disayangi dan selamat digunakan.
Lagipun, siapa yang mahu kolam mendung, kolam dengan dasar atau dinding berlendir, atau kolam hijau? – bolehkah anda?

Mula Lompat Kolam Renang

Adakah anda baru sahaja mengambil alih kolam hijau yang memerlukan baik pulih besar? Untuk masa pemulihan yang paling cepat, penyaliran kolam dan pembersihan menyeluruh dinding dan tapaknya adalah paling berkesan. Sistem dan peralatan kolam akan diperiksa dan penapis akan disiram sebelum dimasukkan semula dan mengembalikan kolam kepada anda dalam keadaan bersih.

Pembaikan Dan Penggantian Pam

Adakah pam anda bocor, mengeluarkan bunyi lolongan yang kuat atau anda hanya ingin menggantikannya? Anda boleh yakin bahawa ini adalah sesuatu yang boleh kami lakukan dan kami boleh menawarkan pengganti pada kadar yang sangat kompetitif.

Pembaikan & Penggantian Penapis

Penapis memerlukan penggantian atau peningkatan? Penapis tidak dibuat sama, penapis yang berbeza mempunyai kecekapan penapisan yang berbeza. Berita baiknya ialah, ia boleh dinaik taraf kepada penapis teknologi yang lebih baik namun kadar aliran dan pengiraan mesti dipadankan dan bersaiz dengan betul supaya anda mendapat yang terbaik daripada penapis baharu anda.

Pemanasan Spa Sauna Steambath

Poolparty mempunyai pelbagai tawaran produk dan ini meliputi peralatan pemanasan untuk mandian wap, sauna dan spa anda. Tidak lupa kami juga menyimpan stok pam haba!
Jangan ragu untuk bertanya dengan kami tentang keperluan anda dan kami akan menasihati anda secara profesional.

Struktur & Peralatan Talian Paip

Adakah kolam berjubin anda memerlukan grouting semula yang segar? Adakah anda ingin memulakan semula kolam yang telah dikeringkan dan tidak digunakan selama 10 tahun yang lalu?
Segala-galanya boleh dilakukan namun tindakan yang betul dan ujian asas mesti dilakukan. Ini amat penting mengapa anda perlu melibatkan vendor profesional dan bertanggungjawab yang akan telus dan tepat dengan aset anda.