Salutan gentian kaca

Adakah anda menghadapi kebocoran struktur dari kolam konkrit bertarikh anda? Kegagalan kalis air juga akan menyebabkan masalah kebocoran besar dengan kolam konkrit sedia ada anda.
Salutan gentian kaca boleh menghentikan kebocoran dan mengukuhkan struktur anda juga, dengan memberikan kolam baharu anda nafas baharu pada sebahagian kecil daripada kos untuk membuat semula jubin dan kalis air anda.

Kolam Fiberglass Modular

Produk terbaharu yang terkenal hanya tersedia daripada Poolparty dan rakan kongsi kami.

Dibentuk kilang, disalut dan disiapkan dengan Gelcoat pelindung. Didatangkan dalam modul pecahan untuk dipasang di tapak atau di luar tapak dan kemudian dinaikkan.

Bahagian terbaik daripada semuanya ialah jika anda memutuskan untuk memindahkan kolam, ia boleh dibongkar dan dipasang semula pada peringkat seterusnya.

Saiz reka bentuk tersuai juga tersedia untuk inden.

Sistem & Pelbagai Kerja

Daripada mereka bentuk sistem paip bertekanan anda dengan sistem peredaran dan penapisan berfungsi yang baik untuk kesejahteraan keluarga anda, kepada kerja-kerja pembongkaran dan/atau konkrit secara komersial – anda tahu anda boleh mempercayai falsafah kualiti pertama pelanggan Poolparty.

Kerja Decking

Poolparty x Nam Soon Decking

Membawakan kepada anda yang terbaik apabila 2 pelopor bertemu!

Pelbagai reka bentuk dan bahan luar dari Chengai, Komposit, Merbau, Balau dan Kayu Besi untuk pilihan bijak anda.

tapak rakan kongsi – www.namsoontimber.com

Vinyl Pool Inground

Kolam dinding keluli berlapis vinil boleh dipasang di dalam tanah untuk memaksimumkan pandangan estetik dan disiapkan dengan dek kayu untuk mencipta syurga anda di rumah.

Kolam Vinil Di Atas Tanah

Kolam-kolam ini juga boleh dipasang di aras tanah, bagaimanapun, penempatan adalah amat penting juga untuk membolehkan ia sebati dengan rumah.

Memasangnya di atas tanah memudahkan penyingkiran pada masa hadapan juga.