Pelan Langganan Anda

Sila semak pelan dan faedah langganan anda

Masa Berpesta12

Rancangan 12 Bulan

Separuh Komprehensif

$250.00/bulan
Tertakluk Kepada GST

Termasuk lawatan servis seminggu sekali

Hanya terpakai untuk kolam dengan keluasan permukaan tidak melebihi 80 Meter Persegi

Faedah Rancangan

✔ Pam x 1 & Penapis x 1 disertakan

✔ Aksesori pembersihan disertakan

✔ Nikmati lebih daripada 40 tahun ilmu Kimia Air Kolam Renang

– tiada lagi pembaikan atau bil penggantian yang mahal!

Mengapa ini baik untuk anda

Penjagaan dan pengendalian peralatan kolam anda yang tidak betul mengakibatkan haus dan lusuh pramatangnya. Kimia air yang buruk juga akan memendekkan jangka hayat mereka lebih awal. Ini semua mengakibatkan anda terpaksa mengeluarkan sejumlah besar wang untuk membaiki/mengganti peralatan anda dengan kerap.
Kami merangka pelan ini dengan jumlah kontrak yang adil supaya anda boleh berehat kerana anda hanya memerlukan jumlah ini setiap bulan dan kumpulan anda akan berfungsi dengan masa rehat yang minimum

Soalan Lazim

Kami akan menasihati perkara ini dengan sewajarnya pada lawatan tapak pertama kami untuk pengesahan kontrak. Walau bagaimanapun, akan ada beberapa pemasangan yang secara fizikalnya tidak mungkin digantikan dengan jenama lain, dalam keadaan ini, pelan itu tidak dapat diteruskan.
Kami faham bahawa setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza tentang kebersihan kolam, namun kami akan melaksanakan servis seminggu sekali mengikut kemampuan dan dedikasi kami yang terbaik. Sekiranya terdapat keperluan lanjut untuk lawatan perkhidmatan lain, sila bercakap dengan kami dan kami akan menyesuaikan pelan yang berasingan untuk anda.
Kami memahami keraguan itu, namun tawaran ini timbul daripada pertumbuhan berstruktur Poolparty selama bertahun-tahun, membina pasukan tempatan yang berkebolehan, dan keinginan untuk keluar daripada profesionalisme rendah dan pemikiran minda pengguna terhadap perdagangan kami. Kami membakar dengan keinginan dalaman untuk meningkatkan tahap Profesionalisme industri kami dengan menjadi Trail Blazer!
Sila semak ulasan google kami terus daripada pelanggan sedia ada kami, kebenaran bercakap untuk dirinya sendiri.